Uvjeti korištenja

Naše obaveze
Metal Lamina d.o.o. pridaje veliki značaj Vašoj privatnosti. Metal lamina d.o.o. je u potpunosti implementirala opću uredbu o zaštiti podataka tj. General Data Protection Regulation (GDPR Uredbu Europske Unije.  Molimo Vas da pročitate pravila o privatnosti te saznate kako prikupljamo, obrađujemo i spremamo informacije koje ste nam ustupili koristeći web stranicu/formu „kontaktirajte nas“.

Prikupljamo različite tipove informacija, uključujući informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca (osobne informacije). Detaljnije objašnjenje je u nastavku.

Kakve informacije prikuplja Metal lamina d.o.o.?
Kada koristite našu internet stranicu, možemo prikupiti podatke koje ste odlučili podijeliti s nama. Naprimjer, u formi „Kontaktiraj nas“ podijelili ste s nama određene podatke. Također možemo prikupiti informacije vezano za Vaš pristupni uređaj te IP adresu putem koje ste pristupili internet stranici. Za više informacija o tom dijelu, molimo Vas pogledajte dolje naznačenu sekciju „Kolačići i ostale tracking tehnologije“.
Kada koristite gore navedene formulare, prikupljamo podatke direktno od Vas, poput Vašeg imena, email adrese, kućne adrese i broja telefona u svrhu kako bismo Vam pružili traženu uslugu.

Kako koristimo informacije?
Kada podijelite s nama Vaše podatke, možemo iskoristiti dobivene informacije u svrhu pravovremenog odgovora na Vaš upit, npr, kod određenih proizvoda i usluga ili „kontaktiraj nas“ formulara. Također koristimo podatke pri administriranju i poboljšavanju internet stranice, te kod analize internet stranice u svrhu praćenja marketinga, odnosno popularnosti pojedinih dijelova na internet stranici.
 

Kada koristite naše usluge, možemo koristiti Vaše podatke:

  • Kako bi uspostavili traženu komunikaciju u svrhu Vašeg traženog upita za određeni proizvod. Naprimjer kada pošaljete upit putem kontakt forme, Metal lamina d.o.o.prikuplja dobivene osobne podatke za nastavak komunikacije u svrhu komercijalne suradnje.
  • Kako bi vas kontaktirali i odgovorili na Vaš upit u formularu „kontaktirajte nas“
  • Kada korisnik posjeti našu web stranicu, te klikne na određenu stranicu, prikupljaju se anonimne informacije oko posjećenosti određenih podstranica u sklopu naše web stranice (Google Analytics alati).

Suradnja s trećom stranom

 

Ne iznajmljujemo, ne prodajemo i ne dijelimo Vaše osobne podatke trećoj strani.

 

Naši zaposlenici nemaju pravo koristiti prikupljene osobne podatke osim i isključivo u svrhu suradnje Vas tj. korisnika i Metal lamine d.o.o..

 

Iako je malo vjerojatno, u slučaju da zaprimimo sudski nalog nadležnog zakonodavnog tijela, Metal lamina d.o.o.će biti dužna istima dostaviti tražene podatke. Metal lamina d.o.o. će poduzeti mjere predostrožnosti kako bi se uvjerili da ovlaštena tijela koja podnose zahtjev zaista imaju legitimne razloge za tražene podatke.

Sigurnost i privatnost

 

Metal lamina d.o.o. čuva osobne podatke od neovlaštenog raspolaganja i pristupa. Metal lamina d.o.o. koristi organizacijske, tehničke i fizičke sigurnosne mjere kako bi prikupljeni osobni podaci bili zaštićeni.

Kolačići i ostale tracking tehnologije

Informacije od ovih kolačića pomažu nam shvatiti kako naši korisnici upotrebljavaju web stranicu, a u svrhu unapređenja kvalitete sadržaja prema korisnicima i doživljaja pregledavanja. Opcionalni kolačići uključuju kolačiće Google Analytics (čiji kolačići prate posjećenost i analiziraju uspješnost web stranice, a koji su Metal lamini d.o.o. dostupne i kao statistički podaci, bez osobnih podataka individualnih korisnika) te kolačiće društvenih mreža (npr. Facebook) koji omogućuju korisniku da određeni sadržaj podijeli putem vlastitog računa na društvenim mrežama.

Kada prvi put pristupite web stranici, pojavit će se natpis koji upozorava na postojanje kolačića i zatražiti Vašu suglasnost za njihovo prihvaćanje. 

Nastavkom pregledavanja web stranice, prihvaćate korištenje kolačića.

Korisnik  web stranice putem postavki svojeg web preglednika uvijek može samostalno regulirati (ograničiti ili onemogućiti) primanje kolačića. Napominjemo da onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost i Vašu interakciju s web stranicom, te isključujemo svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranice u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Dodatne informacije o konfiguriranju postavki preglednika za kolačiće možete pronaći na sljedećim linkovima:

ovdje saznajte više o načinu privatnog pregledavanja i postavkama kolačića u Firefoxu

ovdje za čitanje o načinu anonimnog načina i postavkama kolačića u pregledniku Google Chrome

ovdje pročitajte način rada "InPrivate" i postavke kolačića u pregledniku Internet Explorer

ovdje za više informacija o modusu "Privatna navigacija" i postavkama kolačića u pregledniku Safari

Korištenjem ovih web stranica smatrat će se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s uvjetima korištenja, uključujući odredbe o obradi i zaštiti osobnih podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Koje su moje opcije?
Možete odlučiti ne podijeliti s nama tražene podatke. Imajte na umu da su određeni podaci potrebni kako bi mogli dobiti povratnu informaciju oko traženih proizvoda ili usluga kao i odgovor na Vaš unos putem forme „kontaktirajte nas“.

 

Pristup i ažuriranje Vaših osobnih podataka

Kako bi pregledali ili ažurirali Vaše osobne podatkete se uvjerili da su točni, možete nas kontaktirati preko mail adrese: info@metal-lamina.hr . Metal lamina d.o.o. će učiniti sve kako bi Vam u roku od 30 dana od Vašeg zahtjeva za pristupom Vašim podacima omogućio uvid u vaše podatke te po potrebi ažurirao, promijenio ili obrisao u potpunosti iste. Ukoliko zbog određenog razloga nismo u mogućnosti ispoštovati Vaš zahtjev u roku 30 dana, biti ćete obaviješteni kada će Vam podaci biti omogućeni na uvid. Iako je malo vjerojatno, ukoliko nismo u mogućnosti podijeliti s Vama Vaše tražene podatke, biti ćete obaviješteni zbog kojeg konkretnog razloga nismo u mogućnosti  izvršiti traženi uvid.

 

Pitanja vezana za ovu obavijest pravilima privatnosti
Ukoliko imate dodatna pitanja, ili eventualnu zamjerku vezano za zaštitu Vaših osobnih podataka, kontaktirajte nas na mail: info@metal-lamina.hr. Svaki upit ili zamjerka vezan za privatnost biti će evidentiran i istražen, te će se osigurati rezultati istrage. Ukoliko se utvrdi da je zamjerka opravdana, poduzeti će se sve odgovarajuće mjere.

  1. Tekst za alatnu traku s kolačićima:

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku, a više o tome možete pročitati ovdje. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na Slažem se.